OrderWriter
Ik heb internetverbinding, maar de OrderWriter app synchroniseert mijn gegevens niet
Ik heb internetverbinding, maar de OrderWriter app synchroniseert mijn gegevens niet
Dion Piet avatar
Geschreven door Dion Piet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt de internetverbinding testen door in de app naar 'Instellingen' te gaan en hierin te kiezen voor 'Netwerk diagnose'. Indien u overal vinkjes ziet staan, dan houdt dat in dat u een actieve internetverbinding heeft. Niet alle internetverbindingen zijn van goede kwaliteit. Ook al ziet u na de diagnose overal vinkjes staan, dan nog kan het zijn dat de app de gegevens niet synchroniseert. Gebruik in dit geval, indien mogelijk, de persoonlijke hotspot van uw mobiel. Een 4G verbinding is in de meeste gevallen stabieler dan een wifi-verbinding.