De API

Wat is de Fashion Cloud API?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Fashion Cloud API heeft u automatisch toegang tot veel van de Fashion Cloud-functies en kunt u gegevens van ons systeem direct naar uw eigen systeem overzetten en gebruiken. API staat voor Application Programming Interface en betekent dat uw systeem automatisch met ons systeem kan communiceren en gegevens kan uitwisselen.

Toepassingsvoorbeelden

Automatische productafbeeldingen in de webshop of in het ERP-systeem

Met de Fashion Cloud API kan uw webwinkel en/of uw ERP-systeem met ons verbinding maken en automatisch de juiste productafbeeldingen opvragen voor de producten die in uw systemen zijn opgeslagen en deze daaraan toewijzen.

Deze afbeeldingen kunt u vervolgens weergeven in het ERP-systeem bij bijvoorbeeld de kassa of gebruiken in de webshop.

Automatische productgegevens

Via de Fashion Cloud API zijn niet alleen de productafbeeldingen te downloaden, maar ook de bijbehorende productdata. Vervolgens kunt u de productgegevens zoals kleuren, maten, AHO-sleutel, materialen, omschrijvingen en nog veel meer attributen in uw ERP-systeem gebruiken en uw eigen gegevens automatisch laten verrijken of direct naar de webshop laten overzetten.

U vindt alle steeds toenemende attributen in de gedetailleerde documentatie!

Controleer prijzen en voorraden bij het merk en plaats een bestelling

Vraag eenvoudig de voorraden van het merk op binnen uw ERP-systeem en bestel indien nodig eenvoudig direct bij.

Waar kan ik gedetailleerde documentatie van de API vinden?

Zodra u de API bij ons aanschaft, vindt u meer artikelen over de API en de uitgebreide documentatie hier in het Fashion Cloud Help Center.

Wij bezorgen u graag vooraf de documentatie. Stuur ons gewoon een bericht in de chat en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!