Order op Fashion Cloud
Preorder op Fashion Cloud

Wat is een Preorder? Hoe plaats ik een Preorder?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Preorder kunt u via ons platform eenvoudig artikelen voor het volgende seizoen van een merk bestellen.

Hoe plaatst u een Preorder?

1. Om een ​​pre-order te plaatsen, moet u eerst Preorder selecteren in het hoofdmenu.

Aan de linkerkant ziet u de merken waarmee u al verbonden bent.

Let op: Het merk moet deelnemen aan de pre-order van Fashion Cloud en u de juiste toegangsrechten hebben verleend om ze hier te kunnen zien.

Gebruik de zoekbalk om een specifiek merk te vinden als je al met meerdere merken verbonden bent. Klik op een merk om naar de Preorder Brand Shop te gaan.

Als u meer wilt weten over toegangsrechten en wilt zien welke rechten u al heeft gekregen, bekijk dan dit artikel:

2. Vanaf hier zijn er verschillende manieren om items te vinden:

• vul in de zoekbalk de EAN, het artikelnummer of de artikelnaam van het artikel in

• gebruik de filtermogelijkheden: selecteer links een productgroep en/of vul hierboven bepaalde attributen in om te zoeken naar het gewenste artikel

Let op: U zoekt altijd binnen de Preorder shop van het merk dat u eerder heeft geselecteerd.

3. Zodra u het artikel heeft gevonden, is het tijd om de juiste kleuren, maten en hoeveelheden in te stellen voordat u het aan het bestelformulier toevoegt. Voor elke kleur is er een maatmatrix. Hier kunt u per maat/kleur aangeven hoeveel u wilt bestellen.

Wanneer u klaar bent, kunt u de gewenste artikelen aan het bestelformulier toevoegen door op Toevoegen aan winkelmandje te klikken. U kunt nu uw voorbestelling voltooien of meer artikelen van hetzelfde merk toevoegen.

4. Om Preorder te voltooien, klikt u op het bestelformulier in de rechterbovenhoek. Hier ziet u een overzicht van alle artikelen die u heeft toegevoegd aan het bestelblad en de totale aankoopprijs. Nogmaals, het is nog steeds mogelijk om de hoeveelheid van een bepaald artikel te wijzigen.

Selecteer het filiaal waar de artikelen geleverd moeten worden, vul uw individuele bestelnummer in (niet verplicht) en klik ten slotte op Nu bestellen. U kunt hier ook een pdf van uw voorbestelling downloaden door op Bewaar order te klikken.