Brand Management
Jouw merk
Gebruiksvoorwaarden voor marketingmateriaal

Hoe stel ik gebruiksvoorwaarden op voor mijn marketingmateriaal?

Luca Schmidt avatar
Geschreven door Luca Schmidt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Om de retailers specifiek advies te geven over het gebruik van jouw marketingmateriaal, kun je voor elk van jouw merken meertalige gebruiksvoorwaarden opstellen. Deze verschijnen boven jouw marketingmateriaal.

2. Om de gebruiksvoorwaarden voor een merk op te geven, selecteer je het betreffende merk onder Marketingmateriaal. Klik nu op Gebruiksvoorwaarden bewerken.

3. Voor de Duitse retailers en internationale retailers heb je 400 tekens beschikbaar om toe te voegen aan jouw merkspecifieke gebruiksvoorwaarden. Als je klaar bent, klik je op Opslaan.