Toegangsbeheer

Hoe beheer en verleen ik toegangsrechten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je vindt de toegangscontrole onder Retailers in het hoofdmenu.

In dit gedeelte kun je de toegangsrechten voor handelaren beheren.

Onder Open verzoeken vind je nieuwe verzoeken van retailers die nog niet beantwoord zijn. Selecteer de producten waarvoor je de retailer toegangsrechten wilt verlenen en klik ten slotte op Alle geselecteerde toewijzen. Je kunt het verzoek ook afwijzen als de retailer helemaal geen toegang moet krijgen. Je moet elke 1-2 dagen een beslissing nemen over de verzoeken die hier staan.

Onder het item Mijn retailers vind je de instellingen voor de toegang van bestaande retailers. Onder Alle Fashion Cloud winkeliers kun je klanten op eigen initiatief rechten verlenen, ook als ze nog geen toegang bij je hebben aangevraagd. Als je de toegangsrechten voor bepaalde retailers wilt wijzigen, kun je dat hier doen. Klik op Rechten bewerken, vink de juiste vakjes aan en klik vervolgens op Bewaar rechten. Je kunt eenvoudig nieuw toegevoegde retailers vinden door te sorteren op datum.