Toegangsverzoek

Hoe vraag ik als retailer toegangsrechten van een merk aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Om nieuwe toegangsrechten van een merk aan te vragen, bv. Content (Product Data, Marketingmateriaal) of alles wat met bestellen te maken heeft (Reorder, Preorder, Clara) kiest u Merken in de hoofdmenu-balk en klikt u op Mijn merken in het submenu eronder. Hier ziet u alle merken waarmee u reeds verbonden bent. Zoek het merk waarvan u nieuwe toegangsrechten wilt aanvragen. Gebruik de knop Wijzig rechten om het menu voor rechtenbeheer te openen.

2. Hier kunt u de optie aanvinken die u wilt ontgrendelen. Klik ten slotte op Opslaan om toegang te vragen voor de gekozen optie. U kunt ook meerdere opties selecteren. Vanaf hier duurt het meestal 1-2 werkdagen voordat het merk uw verzoek heeft verwerkt. Zodra uw verzoek is geaccepteerd krijgt u via e-mail bericht van Fashion Cloud.