Reorder op Fashion Cloud

Wat is een Reorder? Hoe plaats ik een Reorder?

Geschreven door Luca Schmidt
Deze week bijgewerkt

Met Reorder kunt u via ons platform eenvoudig artikelen binnen het lopende seizoen direct bij één of meerdere merken nabestellen.

Hoe plaatst u een Reorder?

1. Om een ​​nabestelling te plaatsen, moet u eerst Reorder selecteren in het hoofdmenu. Hier zie je al je Reorder-Merken. Als u al bij een groot aantal merken bent aangesloten, gebruik dan de zoekbalk om een ​​specifiek merk te vinden. Klik op een merk om hun Brand Shop binnen te gaan.

2. Als je nog geen winkel hebt geselecteerd waarvoor je wilt bestellen, wordt je daar nu om gevraagd. Je kunt dit ook rechtsboven selecteren via Filialen. In dit voorbeeld plaatsen we een bestelling voor één filiaal. Als je wilt weten hoe je voor meerdere winkels kunt bestellen, bekijk dan ons artikel over Multi Store Order.

3. Eenmaal in de Brand Shop heb je verschillende opties om items te vinden:

• vul in de zoekbalk de EAN, het artikelnummer of de artikelnaam van het artikel in

• gebruik de filteropties: selecteer links een categorie en/of vul hierboven bepaalde attributen in om naar uw gewenste item te zoeken

Let op: u zoekt altijd binnen de brand shop die u eerder heeft geselecteerd.

4. Zodra u het item heeft gevonden, is het tijd om de juiste kleuren, maten en hoeveelheden in te stellen voordat u het aan de winkelwagen toevoegt. Voor elke kleur is er een maatmatrix. Hier kunt u per maat/kleur aangeven hoeveel u wilt bestellen. Gebruik de knop Niet beschikbare maten verbergen om alleen artikelen weer te geven die op voorraad zijn.

Als u klaar bent, kunt u de gewenste artikelen aan uw winkelwagen toevoegen door op Toevoegen aan winkelmandje te klikken. U kunt nu uw nabestelling voltooien, meer artikelen van hetzelfde merk toevoegen of zelfs artikelen van een ander merk aan de winkelwagen toevoegen.

5. Om de Reorder te voltooien, klikt u op de winkelwagen in de rechterbovenhoek. Hier ziet u een overzicht van alle artikelen die u in de winkelwagen heeft geplaatst en de totale aankoopprijs. Nogmaals, het is nog steeds mogelijk om de hoeveelheid van een bepaald artikel te wijzigen. Als je een groot aantal artikelen bestelt, kun je filteren op merk, winkel en categorie.

Selecteer de winkel waar de artikelen geleverd moeten worden, vul uw referentienummer in (niet verplicht) en klik tenslotte op Bestel nu.