De Multi Download

Download meerdere productafbeeldingen + .csv tegelijk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Multi Download kunt u meerdere productgegevens (productinformatie en afbeeldingen) inclusief .csv-bestand in één map downloaden.

1. Om toegang te krijgen tot het downloaden van meerdere productgegevens, selecteert u eerst Content in het hoofdmenu. Klik vervolgens op Multi Download in het submenu. U kunt ook hier klikken.

2. Vervolgens moet u selecteren welke productcode moet worden gebruikt om de gegevens te vinden.

U kunt kiezen uit:

Artikelnummer - dit is handig als u geen EAN's beschikbaar heeft of uw systeem werkt met artikelnummers, die u rechtstreeks van het merk ontvangt bij uw bestelling. Hier loopt u wel het risico meer te downloaden dan gepland, aangezien artikelnummers kunnen worden gedupliceerd tussen merken.

EAN - (Aanbevolen door Fashion Cloud) en gebaseerd op de unieke EAN's, ook wel GTIN's genoemd. Als u deze methode gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat u altijd precies krijgt wat u wilt.

3. Kopieer uw EAN's of artikelnummers en plak ze in de daarvoor bestemde ruimte. U kunt ze natuurlijk ook handmatig invoeren. Zorg ervoor dat u de waarden scheidt met een komma, puntkomma of regeleinde.

4. Kies nu of u alleen afbeeldingen wilt downloaden of dat u zowel afbeeldingen als het .csv-bestand wilt downloaden. U kunt hier ook de kwaliteit van uw afbeeldingen selecteren. Origineel is de hoogste kwaliteit, Klein is de laagste.

5. Klik op Download om de download te starten. Als uw download meer dan één bestand bevat, ontvangt u een .zip-map, die u eerst op uw computer moet uitpakken.