Marketingmateriaal downloaden

Hoe kan ik marketingmateriaal downloaden van Fashion Cloud?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om marketingmateriaal te kunnen downloaden, moet je eerst verbinding maken met een merk op het platform. We laten je hier zien hoe je dat doet:

Zodra je verbinding hebt gemaakt met het merk, kun je het marketingmateriaal openen door Content te selecteren in het hoofdmenu en vervolgens Marketingmateriaal in het submenu. Klik nu op het merk aan de linkerkant en selecteer een marketingmap.

Er zijn nu verschillende manieren om marketingmateriaal te downloaden.

1. Gebruik het plus-pictogram om meerdere afbeeldingen tegelijk te downloaden

Selecteer eerst de afbeeldingen die je wilt downloaden en voeg ze toe aan Downloads door op het plus-pictogram in de rechterbovenhoek van elke afbeelding te klikken.

Zodra je de gewenste afbeeldingen hebt toegevoegd aan je downloads, kun je ze bekijken door rechtsboven op Downloads te klikken.

Selecteer de gewenste resolutie onder "Maat" en klik vervolgens op Content Downloaden om de gewenste afbeeldingen als een .zip-map te downloaden.

Houd er rekening mee dat je "downloads" niet worden opgeslagen. Als je de website sluit of opnieuw laadt, wordt het winkelwagentje gereset.

2. Afbeeldingen afzonderlijk downloaden

Om afbeeldingen afzonderlijk te downloaden, klik je eerst op de afbeelding die je wilt downloaden. Selecteer de gewenste resolutie rechtsonder door op het kleine pijltje te klikken en vervolgens een resolutie aan te klikken.

In deze weergave kun je ook de knop Toevoegen aan je downloads gebruiken om afbeeldingen te verzamelen in je tabblad downloads en ze later te downloaden, zoals beschreven in punt 1.

3. Leeg je Downloads

Klik op Downloads in de rechterbovenhoek. Je kunt de betreffende afbeelding verwijderen door op het prullenbakpictogram te klikken. Gebruik de knop Downloads legen om al het materiaal te verwijderen.