Order op Fashion Cloud
Hoe kan ik een suggestie accepteren?
Constanze Wiest avatar
Geschreven door Constanze Wiest
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het platform

1. Ga naar ‘Reorder’

2. Ga naar ‘Suggesties’

3. Selecteer de suggestie die je wilt bekijken. Nu kun je kiezen om deze te accepteren of afwijzen.

Met de StockUp app

1. Download de StockUp App via the App Store op je Iphone

Image

2. Log in met je inloggegevens van het Fashion Cloud platform

3. Klik op het merk waarvan je de suggestie wilt bekijken

4. Als je wijzigingen wilt aanbrengen kun je klikken op het artikel wat je wilt wijzigen. Je kunt de hoeveelheden wijzigen door op de plus en min te drukken onder ‘my order’

5. Je kunt een artikel uit de suggestie verwijderen door naar links te swipen, klik daarna op ‘afwijzen’. Let op, het artikel blijft zichtbaar maar de aantallen worden op ‘0’ gezet en zal dus niet besteld worden.

6. Suggestie instellingen aanpassen:

• Klik op het merk waarvoor je de instellingen wilt aanpassen (deze instellingen gelden alleen voor dit merk)

• Klik op ‘mijn voorkeuren’

• Onderstaand scherm wordt nu zichtbaar, pas de verschillende parameters aan en klik op ‘opslaan’.

1. Scroll naar beneden en klik op ‘bestel nu’ om de suggestie snel te accepteren. Als je de suggestie wilt afwijzen klik je op ‘afwijzen’ en de order suggestie zal verdwijnen. Na het accepteren van de suggestie zal de order naar het merk verstuurd worden en zal je een bevestiging per mail ontvangen.