Toegangsrechten verwijderen

Verwijder toegangsrechten of ontkoppel volledig van een merk

Luca Schmidt avatar
Geschreven door Luca Schmidt
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Om bepaalde toegangsrechten, bijv. inhoud (Product Data, Marketingmateriaal) of alles met betrekking tot de bestelling (Reorder, Preorder, Clara) te verwijderen, selecteert u Merken in de hoofdmenu-balk en klikt u op Mijn merken in de sub- menu. Hier ziet u alle merken waarmee u al verbonden bent.

Zoek het merk waarvan u de rechten wilt verwijderen. U kunt de knop Wijzig rechten gebruiken om het beheer menu te openen.

2. Hier kunt u de optie die u wilt verwijderen uitvinken. Klik vervolgens op Opslaan. U kunt ook meerdere opties selecteren.

Let op: Als u weer toegang wilt, moet dit opnieuw worden aangevraagd en goedgekeurd bij het merk en duurt meestal 1-2 werkdagen.

Als u alle opties uitschakelt, wordt het merk volledig uit uw account verwijderd.