Retailers uitnodigen

Nodig retailers uit om lid te worden van Fashion Cloud

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een of meer retailers uit te nodigen, ga je naar Retailers in het hoofdmenu en selecteer je Retailer uitnodigen in het submenu.

1. Selecteer aan de linkerkant je merk(en) waarvoor je direct toegang wilt verlenen aan de uitgenodigde retailers.

2. Voer het e-mailadres van de retailer(s) in het daarvoor bestemde veld in. Houd er rekening mee dat e-mailadressen gescheiden moeten worden door een komma, puntkomma of nieuwe regel.

3. Selecteer de producten waartoe je je retailers toegang wilt geven. Dit geldt voor alle merken die je eerder aan de linkerkant hebt geselecteerd.

4. Klik op Links genereren.

5. U kunt nu het .csv-bestand met de links die u zojuist hebt gemaakt downloaden en zelf naar uw retailers sturen of u kunt op Stuur uitnodigingen klikken. Op deze manier zorgt Fashion Cloud ervoor dat de e-mails voor je worden verzonden.

6. Klik op Uitnodigingsrapportage om inzicht te krijgen in de prestaties van uw uitnodigingen.

FAQ

1. Q: Wat gebeurt er als ik mijn merk A selecteer, dat alleen deelneemt aan content, en mijn merk B, dat deelneemt aan content + reorder, en dan toegangsrechten toeken voor content + nabestellen?

A: Je retailer krijgt toegang tot content voor merk A en content + reorder voor merk B.

2. Q: Hoe ziet de e-mail eruit die Fashion Cloud namens mij verstuurt?

A:

3. Q: Welke vertalingen zijn inbegrepen in de Fashion Cloud e-mail?

A: Nederlands, Duits, Engels

4. Q: Wat staat er in het .csv-bestand?

A: Het bevat de e-mailadressen, de bijbehorende aanmeldlink en een kolom over de status, d.w.z. of de e-mail ongeldig is, al op het platform staat of geldig is.