Clara
Leer Clara kennen & test de app

Heb je een testkaart voor Clara? Zo doe je dat.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Clara-app kun je snel afzonderlijke artikelen nabestellen, direct op de winkelvloer.

• Eenvoudig, direct nabestellen: bestel ontbrekende afzonderlijke items op de winkelvloer opnieuw met slechts een paar klikken.

• Gratis te gebruiken: Gebruik de app om zonder extra kosten te bestellen via smartphones of tablets.

• Verhoogde omzet: vervul meer klantenwensen en realiseer zo extra omzet.

Zo kun je Clara gratis testen.

1. De app downloaden: Download de Clara-app gratis in de App Store of Google Play Store.

2. Registreren: Registreer je met je toegangsgegevens. Je vindt je toegangsgegevens op de kaart die je van ons hebt ontvangen!

3. Scan de streepjescode: Tik op Scannen in het hoofdmenu en houd de camera op de streepjescode op je kaart.

4. Selecteer: Het gedeponeerde artikel verschijnt. Nu kun je de gewenste kleur en maat selecteren!

5. Plaats je bestelling: Je ziet dan de beschikbaarheid en levertijd van het voorbeeldartikel en kunt het toevoegen aan je winkelwagen.