Ik kan niet inloggen

Onze gids voor inlogproblemen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Over het algemeen is het altijd zinvol om als eerste handeling de pagina te vernieuwen en daarna opnieuw proberen in te loggen. Als dat niet helpt, hebben we de meest voorkomende problemen voor je op een rij gezet:

Onjuist wachtwoord of onjuist e-mailadres

Zorg ervoor dat:

• je het e-mailadres invoert waarmee je je bij Fashion Cloud hebt geregistreerd

• de Caps Lock-toets niet is geactiveerd

• jouw browser of wachtwoordbeheerder niet automatisch een oud wachtwoord invoert

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord hier eenvoudig opnieuw instellen.

Voer je e-mailadres in en we sturen je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Volg de stappen en je wordt direct ingelogd en doorgestuurd naar het platform.

Als je de e-mail niet in je inbox ziet, controleer dan ook je spamfolder.