Brand Management
Jouw merk
Meldingen en contacten voor merken

Hoe bewaar ik contacten om meldingen te ontvangen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een nieuw meldingscontact aan

1. Om een contact aan te maken of te bewerken om meldingen te ontvangen, ga je naar Instellingen via het tandwielpictogram rechtsboven. Selecteer nu Meldingen in het submenu.

2. Klik rechts op Nieuwe meldingen.

3. Voer je naam en e-mailadres in en selecteer de taal waarin je op de hoogte wilt worden gehouden.

Kies het(de) merk(en) waarvoor je de verschillende soorten notificaties(Toegangsverzoeken, Bestellingen, Winkel updates) wilt ontvangen.

• Toegangsverzoeken: Ontvang een e-mail wanner retailers toegang vragen tot dit merk.

• Bestellingen: Ontvang een e-mail wanner retailers en bestelling plaatsen in jouw B2B winkel.

• Winkel updates: Ontvang en e-mail wanner retailers hun GLN of winkeladres bijwerken of en nieuwe winkel aanmaken.

Klik ten slotte op Opslaan.

Meldingscontactpersoon bewerken

1. Om een meldingscontact te bewerken, klik je op het potloodpictogram.

2. Voer de nieuwe gegevens in en klik op Opslaan.