Een filiaal bewerken

Wijzig GLN, naam en adres van uw winkel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een filiaal te bewerken, klik je rechtsboven op het kleine tandwielpictogram. Kies Filiaal in het submenu. Hier creëer je winkels en beheer je deze. Om een filiaal te bewerken, klikt u op Filiaal aanpassen.

Hier kunt u de GLN, naam en adres van uw filiaal wijzigen. Voer de gewenste aanpassingen uit en klik ten slotte op Opslaan.

Activeer en deactiveer filialen

Met de deactiverings- en activeringsfunctie kun je eenvoudig de zichtbaarheid van jouw winkels beheren en controleren met betrekking tot bestellingen. Als je een filiaal deactiveert, wordt deze niet weergegeven onder Reorder, Suggesties, Auto Restock etc., wat een beter overzicht geeft. Deze functie is vooral voordelig voor retailers die hun data op filiaalniveau met ons delen, maar waarbij niet alle filialen relevant zijn voor bestellingen. Om filialen te deactiveren of activeren klik je eenvoudig op de knop naast het betreffende filiaal.

Let op: Wanneer je een filiaal op het platform aanmaakt, wordt deze automatisch op 'actief' gezet.