Alle collectiesHet Fashion Cloud PlatformBrand-First navigatie
Navigatie op het nieuwe Brand-First platform
Navigatie op het nieuwe Brand-First platform

Hoe u uw weg kunt vinden na de Brand-First Update.

Luca Schmidt avatar
Geschreven door Luca Schmidt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de nieuwe update hebben we een uitgebreidere ervaring gecreëerd door producten op merkniveau te bundelen. Dit betekent dat u na het selecteren van een merk nu de Bestel- en Inhoudsproducten op één plek heeft.

Ook hebben we een nieuwe zoekcomponent geïntroduceerd waarmee u direct naar uw merk kunt zoeken en binnen de B2B van het merk moeiteloos het gewenste product kunt invoeren.

Het betreden van de Merkportaal

Via het Merken-tabblad:

Klik op Merken in het hoofdmenu. Je ziet nu alle merken waarmee je verbonden bent. Selecteer een merk om doorgestuurd te worden naar hun merkportaal.

Eenmaal aangekomen in de merkportaal kun je via de navigatie wisselen tussen de verschillende producten van het geselecteerde merk, zoals Reorder, Preorder, Suggesties, Auto Restock en Content.

Wil je de merkportaal van een ander merk betreden? Gebruik eenvoudigweg de nieuwe merkzoeker rechtsboven. Het winkelwagentje en de downloadmap rechtsboven zijn globaal, blijven opgeslagen en zijn overal toegankelijk. Zo kun je gemakkelijk wisselen tussen merken en producten.

Over het zoeken naar merken:

Klik op de zoekfunctie in de rechterbovenhoek en voer het merk in waartoe u toegang wilt hebben. Selecteer nu direct het product, bijvoorbeeld opnieuw bestellen.

Op deze manier wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar de merkportaal van het merk, meer bepaald naar het door u geselecteerde product, in dit voorbeeld "Reorder". Deze flow kan worden gebruikt voor elk product waaraan het merk deelneemt.

Daarnaast kunt u de producttabbladen (Reorder, Preorder, Suggesties, Auto Restock en Content) onder de zoekbalk gebruiken om snel te schakelen tussen merken binnen hetzelfde geselecteerde product. Let op: je zoekt altijd binnen het geselecteerde product. Dus als u over merken en producten heen wilt zoeken, selecteert u "Alles".

Laat onze productmanager Maggie u door het merk-eerste platform leiden: