Reorder voor mijn retailers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je als merk een nabestelling plaatsen voor een van je retailers?

Je vindt de instructies hieronder.

Waar kan ik de reorder vinden?

1. Om een nabestelling te plaatsen, moet je eerst Reorder selecteren in het hoofdmenu.

2. Selecteer nu aan de linkerkant de retailer waarvoor je wilt bestellen. Gebruik de zoekbalk om de klant te vinden.

Let op: de klant verschijnt hier alleen als hij toegangsrechten heeft tot de reorder voor ten minste één van je merken. Als je de bestaande toegangsrechten van de klant wilt bekijken of rechten voor reorders wilt toekennen, raadpleeg dan ons artikel over Access management.

3. Als je de retailer hebt gevonden, moet je aan de linkerkant nog het merk selecteren waar de bestelling moet worden geplaatst.

De reorder plaatsen

Nu kun je beginnen met het bestelproces.

1. Vanaf hier zijn er verschillende manieren om items te vinden:

• vul in de zoekbalk de EAN, het artikelnummer of de artikelnaam van het artikel in

• gebruik de filteropties: selecteer links een categorie en/of vul hierboven bepaalde attributen in om naar het gewenste item te zoeken

Let op: je zoekt altijd binnen de brand shop die je eerder hebt geselecteerd.

2. Zodra je het item hebt gevonden, is het tijd om de juiste kleuren, maten en hoeveelheden in te stellen voordat je het aan de winkelwagen toevoegt. Voor elke kleur is er een maatmatrix. Hier kun je per maat/kleur aangeven hoeveel je wil bestellen. Gebruik de knop "Niet beschikbare maten verbergen" om alleen artikelen weer te geven die op voorraad zijn.

Als je klaar bent, kun je de gewenste artikelen aan je winkelwagen toevoegen door op Toevoegen aan winkelmandje te klikken. Je kunt nu je nabestelling afronden, meer artikelen van hetzelfde merk toevoegen of zelfs extra artikelen van een van je andere merken aan het winkelwagentje toevoegen.

3. Om de Reorder te voltooien, klik je op de winkelwagen in de rechterbovenhoek. Hier zie je een overzicht van alle artikelen die je in de winkelwagen hebt geplaatst en de totale aankoopprijs. Nogmaals, het is nog steeds mogelijk om de hoeveelheid van een bepaald artikel te wijzigen. Als je een groot aantal artikelen bestelt, kun je filteren op merk, winkel en categorie. Klik op Volgende om verder te gaan.

Selecteer het filiaal waar je de artikelen geleverd wilt hebben en voer indien van toepassing je referentienummer in (niet verplicht).

Selecteer ook een of meer personen die een orderbevestiging moeten ontvangen.

Je kunt ook handmatig een e-mailadres toevoegen.

Klik ten slotte op Bestel nu.