Productafbeeldingen downloaden

Hoe kan ik productafbeeldingen downloaden van Fashion Cloud?

Luca Schmidt avatar
Geschreven door Luca Schmidt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om productafbeeldingen te kunnen downloaden, moet u eerst verbinding maken met het merk op het platform. Hier laten we zien hoe het werkt:

Zodra je verbinding hebt gemaakt met je merk, kun je de productafbeeldingen bekijken door Content te selecteren in het hoofdmenu en vervolgens Product Data in het submenu. Klik nu links op een merk.

Daarna zijn er verschillende manieren om productafbeeldingen te downloaden.

1. Gebruik het camerapictogram om meerdere afbeeldingen tegelijk te downloaden

Selecteer eerst de afbeeldingen die u wilt downloaden en voeg ze toe aan Downloads door op het camerapictogram bovenaan elke productafbeelding te klikken. Hiermee selecteert u alle afbeeldingen die bij het artikel horen.

Zodra u de gewenste afbeeldingen aan uw downloads heeft toegevoegd, kunt u ze openen door rechtsboven op Downloads te klikken.

Selecteer de gewenste download grootte en klik vervolgens op Content downloaden om de gewenste afbeeldingen als .zip-bestand te downloaden. U kunt de productgegevens ook als CSV-bestand downloaden. Klik hiervoor op de rechterknop CSV-export downloaden.

Houd er rekening mee dat het winkelwagentje niet wordt opgeslagen. Als u de website sluit of opnieuw laadt, wordt het winkelmandje gereset.

2. Afbeeldingen afzonderlijk downloaden

Om afbeeldingen afzonderlijk te downloaden, klik je eerst op de afbeelding die je wilt downloaden. Selecteer de gewenste resolutie rechtsonder door op het kleine pijltje te klikken en vervolgens een resolutie aan te klikken.

In deze weergave kun je ook de knop Toevoegen aan je downloads gebruiken om afbeeldingen te verzamelen in je tabblad downloads en ze later te downloaden, zoals beschreven in punt 1.

3. Multi Download

Download meerdere productgegevens (productinformatie en afbeeldingen) in één map, inclusief een .csv-bestand, met behulp van Multi Download. Dit kan door EAN-lijsten in te voegen.

Bekijk ons ​​artikel over meerdere downloads: