Besteloverzicht voor merken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een ​​overzicht te vinden van alle bestellingen die winkeliers bij één of meerdere merken binnen uw bedrijf hebben geplaatst, selecteert u Reorder in het hoofdmenu en klikt u vervolgens op Order Geschiedenis in het submenu. Hier vindt u ook de door uw bedrijf geplaatste bestellingen voor handelaars.

Met de zoekfunctie kunt u zoeken op ordernummer, artikelnummer, EAN of GLN, zodat u eenvoudig een specifieke bestelling kunt vinden.

Het is ook mogelijk om de zoekresultaten te verfijnen met de filters “Retailer”, “Type bestelling” en “Besteld door”.

Onze categorieën helpen u informatie met betrekking tot de bestelling te bekijken:

• Datum: Geeft de datum aan waarop de bestelling is geplaatst.

• Handelaar: Geeft aan welke verkoper de bestelling heeft geplaatst.

• Geplaatst door: Geeft aan welke gebruiker de bestelling heeft geplaatst. Het letterpictogram geeft aan dat het een order is die een handelaar heeft geplaatst. Door op het lettericoon te klikken, kan de klant per e-mail gecontacteerd worden.

• GLN: Global Location Number van de handelaar.

• Type: Geeft aan welke bestelmethode is gebruikt, bijvoorbeeld Reorder, Preorder, Clara of Auto Restock. Houd er rekening mee dat we momenteel geen onderscheid kunnen maken tussen bestellingen via "Suggestie" en "Auto Restock" bestellingen. Beide bestelmethoden worden hier weergegeven als “Auto Restock”.

• Merk(en): Geeft aan welk(e) merk(en) bij de bestelling is inbegrepen.

• Artikelen: Geeft aan hoeveel artikelen er in de bestelling zijn opgenomen.

Accountbeheerders kunnen alle bestellingen bekijken. Gebruikers met de rol “Sales Manager” kunnen alleen bestellingen zien die zij zelf geplaatst hebben.

Klik op een bestelling voor meer gedetailleerde informatie.

Hier vindt u een gedetailleerde lijst van alle artikelen die bij de bestelling horen, met hun kenmerken (grootte, bestelhoeveelheid, enz.), evenals de artikelspecifieke en de totale aankoopprijs.

U krijgt ook alle informatie te zien met betrekking tot de bestelling, het bestelnummer, het type bestelling, de datum van de bestelling, het filiaaladres en een knop "Email retailer" om rechtstreeks via e-mail contact op te nemen met de klant die de bestelling heeft geplaatst.